mormolok6

World domination, step by step!

Ca tot e plictiseala…

Una dintre legile de capatai a jurnalismului ne spune ca daca un om e muscat de un caine e un fapt banal, un caineimages muscat de un om o stire de senzatie. Stirea asta insa, duce totul la un alt nivel, un nivel in care realitatea, asa cum o stii are tendinta sa nu se prea prezinte la locul de munca.

Nevoit sa citesc ceva timp de 10 min, mi-au cazut ochii pe o Libertatea, din care am pescuit urmatoarea stire care mi-a captat atentia datorita unei interesante probleme de logica si psihologie aplicata.

Purcaru Costel, 27 ani, probabil absolvent de 3 facultati, din judetul Dolj (nu mai dau numele localitatii, deoarece numele tinutului ne spune atat de multe), a fost parasit de nevasta, o no name, de 19 ani. Studentul nost’ a purces la casa socrilor unde, dupa cateva urari de bine, i-a anuntat ca s-ar putea sa fie nevoiti sa se mute si eventual sa puna de o inmormantare intr-un timp destul de scurt. Vecinii spun ca s-ar fi auzit si unele cuvinte mai neortodoxe cum ar fi: „curva”, „ma-ta”, „ce sa mai astept” , „vreau banii” precum si clasica de acuma „o sa ardeti ca sobolanii, sa moara mamitica mea daca va mint”; insa Costica neaga totul cu vehementa.

La fata locului a ajuns, intr-un tarziu, si organelul de ordine, care a fost primit de catre sotul pornit, cu injuraturi si intentii vizibil agresive.

Ei bine, de aici incolo, stirea devine un pic inspirata din Matrix, reusind sa cam indoaie fanta de lumina a lui Craciunescu, legile bunei convietuiri, Conventia de la Geneva, Tratatul de Neproliferare a Armelor cu Bile de Cauciuc Siliconat si sa se alinieze Pactului Schnaps-Stolichnoya:

Carevasazica pulitzelul a tras 3 focuri de arma in plan vertical (desi planul nu avea nici o vina, as spune, daca m-as preta la poante ieftine, dar nu o sa o fac), pentru potolirea situatiei  si calmarea violentului. Ei bine, Costel cu agilitatea unei pantere,  a ajuns dintr-un salt langa el si a inceput sa-l muste salbatic de mana. Rangerul nost’ a reactionat prompt si i-a trimis un glont in picior. BOON!

Si acum incearca sa-ti imaginezi scena cadru cu cadru, parca ceva nu „pusca” prea bine. :D. Deci il musca de mana, dupa ce supercop a tras 3 gloante…

Ofer un premiu constand in ‘spe halbe de bere celui/celei care imi face o descalcire plauzibila a situatiei. Puteti sa va ajutati de un partener/a pentru reconstituire .

Grande finale: cei doi nu au rani grave si sunt cercetati de catre organelele abilitate.

iulie 30, 2009 - Posted by | DAY BY DAY

2 comentarii »

  1. 1) Ash propune ca inainte de interventie , pulitzishtii , sa faca un test de alcolemie, poate ca de rupt in gura ce era , planul vertical in dimensiunea starii corespondente in care i se derula filmul sus pusului aparator de hotzii de cartofi, de prestatoarele de servicii-neortodoxe, de pedofili shi in general al coordonatorului desfashurarii corespunzatoare a rutinei la tzara, era paralel cu vectorul deplasarii de la sectia de politie inspre punctul desfashurarii evenimentului.
    2) Deobicei, la interventii in general se prezinta cel putin doi purtator de tablii cu dungulitze sclipitoare, pe umeri, nu de alta, ca nu se complica ei asha deampulea, dar e musai sa ai 8 clase, sau unul shtie drumul dus shi celalat-intors, unu shtie scrie shi celalalt-citi, ar mai fi multe de mentionat despre indatoririle unui „Dom’ general”, dar sa revin la ce aveam de zis , probabil ca in momentul savarshirii evenimentului unul dintre cei cel putzin doi , era la telefon incercand sa-shiconvinga nevasta sa mai vanda nishte oua ca sa poa sa-shi ia N97, pe vine la buda de la papushoii shiertz de soacra-sa shi trimishi prin fiusu care probabil i-a scapat de nenumarate ori pe jos de retard ce ii, sau pur shi simplu ishi cauta bilutza verde pe care a modelat-o cu atita dibacie toata dupamiaza , shi astfel se explica manevrabilitatea necorespondenta a Carpati-ului din dotare, cum pula me sa-shi dea ala sama care-i verticala sh care-i orizontala, depashit de situatie a vrut sa-shi traga un glonte-n tzeasta Probabil Costel i-a sarit in ajutor

    Comentariu de CRACADIL | iulie 30, 2009 | Răspunde

  2. O demonstratie de o naucitoare frumusete! Deja berile sunt arvunite, pentru ca sincer am ramas impresionat. Sa stii ca daca o sa vrei sa te alaturi colectivului redactional al Mormolok6, vei primi o remuneratie pe masura si sansa de a lucra alaturi de niste oameni minunati.

    Comentariu de mormolok6 | iulie 31, 2009 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: