mormolok6

World domination, step by step!

La atac oilor!

sheep_racingPe cand asteptam sa mi se descarce „Tezele lui Kant asupra fiintei” am vazut ca Rogozanu si ceata, au inceput  sa planga ca niste fetite speriate ca reactie la articolul dur, dar corect a lui Patriciu din Adevarul.

In ceea ce-i priveste pe ziaristii de la Cotidianul, ei sunt doar un studiu de caz al unei intregi armade de „ziaristi”  care au intretinut iluzia unei caste de guru intangibili si atoatestiutori, de ubermensch-i ai penitei, iar acum la primul semn de furtuna incep sa se tanguie intr-un mod pe care daca nu l-as cataloga jenant, l-as numi scarbos. Ani de zile nu am auzit pe nimeni sa se planga de calitatea jurnalistilor din Romania, de scaderea abrupta a moralitatii acestora. Acum realizeaza brusc in ce situatie maronie au intrat. Insa nu mai e nimeni sa ii ajute.

Nu pare cunoscuta deja povestioara asta?

Raspunsul la dilemele lor, la suferinta si nedreptatile prin care trec, e simplu. L-am facut si eu si l-au facut altii inaintea lor, nu doare atat de tare si te face sa te simti mult mai bine. Daca patronul nu te trateaza cum TU crezi ca meriti, iti dai demisia! Il bagi in ma-sa pe sef sau patron, daca mai apuci si iesi fluierand.

Chestia asta o sa-ti faca mai bine decat 5 ani de vaicareli si suspine in batista. In ceea ce-i priveste pe bietele suflete pierdute, pe uluitii cu nasucurile scoase acum pentru prima data la ger, am o sugestie „free of charge”, adica gratis, deci OK de preluat din „surse” :D!

Decat sa va vaitati, ati face mai bine sa puneti mana de la mana si sa va faceti un ziar online. Pentru ca  salariile voastre nu erau platite din vanzarea ziarului, ci mai degraba din publicitate si bineinteles din mila ciobanului vostru.

Asa ca incepeti un ziar nou, acu’ cat scandalul ii poate face un rating bun! Publicitatea o puteti atrage prin numele voastre, care inca insemna ceva. Dar banuiesc ca deja v-ati apucat de asta ca doar sunteti baieti destepti. :)

imagesPrefer sa citesc un ziar online nou, plin de ziaristi care isi reamintesc ce inseamna bucuria de a scrie, de a fi implicati in cresterea unui ziar care e painea lor, decat niste platitudini de duzina intr-un ziar cu staif.

La atac oilor, rupeti-le fâşul si aratati-le ca inca mai aveti sange in peniţe!!! 🙂

august 7, 2009 - Posted by | DAY BY DAY | , , , ,

6 comentarii »

 1. e greu de la statutul de oaie sa incerci sa devii lup, sau macar un catel de stana! :mrgreen:

  Comentariu de marius | august 8, 2009 | Răspunde

 2. oitele pot invata arta bataii de aici ..http://www.youtube.com/watch?v=vl4q96Irs6g

  Comentariu de 1Q | august 9, 2009 | Răspunde

 3. vitele alea nu’s oi, ca sa fac un joc porcesc de cuvinte:D. Is doar niste tipi lasi, fara prea multa minte, marea majoritate dintre ei. Asta e o selectie necesara. Ramane in joc cine se stie adapta si merita.

  Comentariu de mormolok6 | august 9, 2009 | Răspunde

 4. De ani buni o tinem tot intr-o criza ! tot felul de crize economice, biliare,crize de spasmofilie, de rinichi, crize financiare si de anxietate! pe fondul crizelor astea se joaca ” urma scapa turma”. Indiferent daca esti lup sau oaie, le jeux sont fait, rien ne va plus !fiecare mizeaza pe ce poate…
  O zi buna sa ai !!

  Comentariu de Florina | august 11, 2009 | Răspunde

 5. p.s ! am citit articolul”Spui Be-caca-li si tragi apa!” nu ma pricep la fotbal dar, articolul este criminal !!:))

  Comentariu de Florina | august 11, 2009 | Răspunde

  • Sarumana de commenturi, io zic ca nu-i greu de dat un rahat de demisie, daca esti intr-adevar un caracter puternic(cum te pretinzi).
   Da de ani de zile ne-o luam in gusa,ok,dar daca tot o iei, nu mai bine o iei in conditiile tale?

   Comentariu de mormolok6 | august 11, 2009 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: