mormolok6

World domination, step by step!

Primul contact

Dupa ce m-au debarcat in Munchen, ai de la Lufthansa au tinut sa-mi reamintesca zambitori ca se  asteapta sa mai apelez la serviciile lor. N-am putut sa le raspund imediat fiind ocupat sa ma rastesc la a doua punga pe ziua aceea, dar prin semne le-am promis solemn ca sigur, nu vad ce m-ar putea opri.

Judetul din care face parte orasul Bayern Munchen e teoretic cel mai al dracu, din tot Schnitzelandul. Numit Bavaria dintr-un motiv care mie imi scapa, desi in calitate de posesor de diploma falsificata de istorie ar trebui sa stiu, tinutul in sine nu m-a impresionat de loc, ba mai mult mi s-a parut de o raceala si o plictiseala de moarte. OK, a stat de am vazut Landsbergul, un rahatel de oras medieval, care desi avea niste case si o curatenie exemplara, m-a facut sa tremure cu fiori, ca de altfel si satul in care am stat, Kaufering pe numele lui de botez. Datorita americanilor, satele germane, alea din vest, seamana foarte mult cu suburbiile din SUA. cauzele o sa le aflati un pic mai incolo, dar in mare le banuiti.

Am auzit in continuu de celebra atitudine nemteasca asupra vietii.Totul ordonat, aranjat, curat, niste ubermenschi septici si bizari, aproape o alta rasa. Ei bine, raportez fericit ca nu e asa. Nu numai ca s absolut normali, dar mai si put, se partaie exact ca niste animale si sunt in genere prosti de, ei bine cu riscu de a ma repeta put, crezand in continuare ca sunt o rasa superioara. Toate aceste afirmatii belicoase de-a dreptul, am sa le si explic pe masura ce povestea mea isi va desfasura firul.

Dar sa incep cu inceputul.

Am iesit din aeroport tinand tovaraseste in mana biletelul cu indicatii, care suna asa: „aeroport, metrou linia 8 pana la Baunhof, apoi  tren spre Kaufering”. Cobor in gura de metrou si ma postez in fata primului panou cu indicatii, care imi spune foarte vesel ca sunt vre-o 5 bahnhof-uri din care pot sa-mi aleg. Ferm convins ca nativii tre’ sa inteleaga ceva engleza ca doara is veri de limba, m-am prezentat la prima femeie,  de treaba pe care am vazut-o si care din intamplare si manevra un tren de metrou ce avea scris numarul 8 pe el. O si intreb in limba lui Tupac Shakur daca stie cumva de la ce bahnhof as putea sa iau trenul spre Kaufering.

Femeia, foarte draguta, imi spune „Fardamnt ausslander”, adica din cate mi-am dat eu seama un fel de ” Nu stiu maica, pacatele mele!” si-mi intoarce spatele…

octombrie 6, 2009 - Posted by | DAY BY DAY

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: