mormolok6

World domination, step by step!

La vot cetatene, la vot!

– Lazare, iesi si du-te la vot! Ridica-te si ajuta un om nevoias, un om care are nevoie de ajutorul Tau! Ai 12 optiuni si fii sigur ca votul Tau nu va fi in van. Daca alesul Tau castiga, fii sigur ca va fi mai bine, Tu vei fi cel mai important, deoarece nu-i asa, fara Tine nu putea ajunge presedinte. Nu vezi ca pentru Tine candideaza, nu vezi la cate renunta pentru Tine?

Politica lui se va axa in special, pentru prima data, pe binele tau personal, iar legile vor fi un exemplu in ceea ce priveste relaxarea fiscala, reglementarea contractelor oneroase, a interesului pentru tineret, etc…Pentru ca el o sa poata face asta!

Hai ca nu e greu, renunta la lene si la plictis, votul Tau e crucial! Ce s-ar alege de tarisoara asta daca toti ar fi asa ca tine, indiferenti, inerti, amorfi politic? Sa nu vii apoi la noi sa te plangi daca lucrurile nu ies cum trebuie!

– Gata, ai votat? Vezi, ca se poate? Datorita Tie, al Nostru a castigat! O.K., acu’ treci in ma-ta de trist, inapoi in grota! Cine cacat te crezi? N-ai nici cea mai vaga idee despre ce inseamna o guvernare, d-apai conducerea unei tari din fotoliul de presedinte. Pai tu te compari cu EL, ma parlitule? Si mai da-te in rahat cu un Gabana, ca puti a mort! Mortule care esti!

noiembrie 22, 2009 - Posted by | DAY BY DAY | , , , , , , , , , , , , , ,

Un comentariu »

  1. Votul dupa 20 de ani de escrocherii asa-zis nucleul care „administreaza” tara de dobitoace RROM-ania,interlopii care trag cu dintii de ce a mai ramas,demonstreza inca odata ca prostii: „sunt prosti dar multi-Măria-Ta” ( „Alexandru Lăpuşneanu” ).PUNCT!

    Comentariu de stelian platon | noiembrie 22, 2009 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: