mormolok6

World domination, step by step!

13

Joi, 4 februarie 2010, aflu ca bugetarii is revoltati ca nu primesc al 13-lea salar… luand calendarul gregorian, iulian, mayas pana si cel tiganesc aflu cu stupoare ca anul are 12 luni.

Numai bugetarii din tara romaneasca vad 13. Tara e pe butuci si baietii ameninta cu greve si nu numai… inchideti ‘ghiseele’ fratilor! Oricum treburile de obicei le rezolvi cu ghiseul inchis, in spate cu plasa in mana.. eu nu doresc sa platesc al 13-lea salar unor profesori. Is autodidact. Biologia o invat cu ochiu liber. Chimia cand o ard. Matematica la piata. Mstoria o traiesc. Geografia o traversez. Religia o simt. Deci nu le dam nimic.

Unor medici ‘incoruptibili’. Nu am nevoie de ei, eu is ca esca si basescu, ma duc la viena cu avionul particular.. la clinici particulare.

Militienii: inafara sa ma legitimeze (exasperant de des) chiar si amprenteze, ca un mare interlop ce sunt, mare lucru nu mi’au mai facut. Deci nu merita al 13-lea salar. Astia de pe la ghisee, primarii and co. : veci nu rezolvi nimic. te trimite de la ghiseu la ghiseu, de la camera la camera, de la etaj la etaj si intr’un final cand crezi ca totul e ok, afli ca nu ai nu stiu ce adeverinta.. desi ai trecut pe la 15 ghisee inainte si nimeni nu ti’a spus nimic. Deci maine de la capat. Si altii.. care vor fireste al 13-lea salar.

Dar ei ce dau in schimb?

By SALCAMUL

februarie 4, 2010 - Posted by | DAY BY DAY

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: