mormolok6

World domination, step by step!

Piramida lui Swallow

tot mai des suntem abordati de un nou gen de pocaiti.. ‘nutritionistii’ de ocazie. adica niste tipi si tipe care vand niste cacaturi, repet, CACATURI sub forma de pastile care ti le recomanda ca fiind naturale, chestii care te ajuta sa slabesti dar si sa te mentii in forma + ca iti ofera energie. cu provenienta naturala desigur.

cunosc un personaj care vinde astfel de pastile, personaj sinistru din toate punctele de vedere si care spre surprinderea mea ‘agata’ o gramada de prosti si mai ales proaste..care fireste nu au nimic, dar ABSOLUT NIMIC in cap. odata intrati in cercul vicios al produselor naturale precum pocaitii prima ta grija e sa dai mai departe.. un fel de leapsa.. sa propovaduiesti pastilele din gura-in-gura unor viitori credinciosi.. uneori primesti si procent pt fiecare individ atras. pastilele functioneaza astfel: dimineata, la pranz si seara trebuie sa mananci doar pastile dar fii fara grija e totul natural!

daca subiectii nu reusesc sa dea jos in greutate, fireste ‘biserica’ se apara si se apuca sa iti caute pacate. nu te’ai tinut de ‘post’! dar pt ca biserica e buna si dulce cu oile, in general, iti mai ofera o sansa… povestea e un joc piramidal. si nu ma refer aici la piramida la maslow ci Piramida lu Swallow.

daca a slabi/a avea energie inseamna a baga in tine pastile atunci inseamna ca pana la 13 ani ai mei nu am inteles nimic din viata.
bine, pa!

By Salcamul

februarie 8, 2010 - Posted by | DAY BY DAY

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: