mormolok6

World domination, step by step!

Poliţia română în prima linie a dezvoltării tehnologice

Scrierea marelui Salcâm de azi, despre cum se joacă poliţiştii cu adeneii până le crapă obrazul de ruşine altora, m-a făcut să am unele întrebări şi uluiri existenţiale. Ce am făcut noi ca popor, să merităm privilegiul de a beneficia de o asemenea asemenea forţă a naturii cum e Poliţia Romănă? O armă care îşi face datoria şi care doar aparent stă la masă cu infractorii. O forţă care, deşi e in proporţie de 60% analfabetă, jonglează cu ultimele descoperiri ale ştiinţei, iar genetica e un căcat de „Ana are mere” pentru ei. Care Ana şi cum a ajuns să fie în posesia mai sus menţionatelor mere, asta va fi stabilit mai târziu, pe parcursul achetei, fără nici o urmă de îndoială.

Ceea ce mă duce cu gândul la altă întîmplare, un pic mai veche, cazul armelor ciordite de la Porumbârla (Ciorogârla nu mai e voie, că cică e rasist), unde la fel, Super Caşketa Română e sesizată despre un furt după 6 luni. După încă enşpe luni, timp în care ei au prelevat probe dintr-un loc contaminat, deoarece furtul a fost raportat când a trebuit, au găsit pe un cartuş înfipt într-o scândură, care plutea ca proasta într-o baltă de benzină, scris cu sânge: Clanul Ţiganilor Preda salută Poliţia Română. Acum aţi aflat şi de ce Daciile alea au costat 70 ooo de euro, suma de care s-a râs în mod iresponsabil. Pentru că eu cred că aici e adevărata putere de negociere a SCR. Maşini de călătorit în timp, plus laboratoare de analiză ADN, la sub 100 de mii. Foarte tare!

Şi de aceea îti spun eu, dragă S. nu te mai da mare şi nu te mai împăuna atât, deoarece habar nu ai ce energii latente zac în instituţia de care încerci tu să faci mişto. Apropo, unde ai fost în data de 3 februarie 2010 la orele 3:24 a.m. ? Sigur? Pentru ca există nişte probe indubitabile pe un gard care spun altceva!

februarie 12, 2010 - Posted by | DAY BY DAY | , , , , , , , , , ,

Un comentariu »

  1. fara duma, in noaptea de 3 februarie am fost legitimat de politie.. am si martor :)))

    Mormie de unde ai tu asemenea informatii, cine te plateste?? :))):))

    Comentariu de Coli' | februarie 12, 2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: