mormolok6

World domination, step by step!

Hoţul de la Caţavencu sau cum Radul neprins e Alexandru cinstit! Şi invers.

Ăi bătrâni de la Caţavencu, ocupaţi să-şi dea în cap ca într-un adevărat Clash of the Titans (ăsta nou), îşi cam lasă problemele de bucătarie internă tinerelor talente, destul de ordinare şi dezămagitoare in practicile de zi cu zi. Unul dintre cei mai promiţători luptători e Radu sau Alexandru, pe care l-am descoperit azi din întâmplare cu o măgărie demnă de Legendele Olimpului, alea în care zeii, semizeii şi muritorii fură unii de la alţii intr-o veselie, înşeală şi dă la cap, mai ceva ca în Realitatea.

Carevasăzica, seară târziu, Deadline-ul îl aştepta cu ochii injectaţi, turbat de ură şi foame,gata să-l facă de tot rahatul, iar Inspiraţia era plecată la mă-sa în vizită. Cu doar o oră rămasă la dispoziţie, Radu sau Alexandru, îşi aruncă în disperare ochii pe – bănuiesc – laptop-ul plătit de revistă. Răsfoieşte frenetic câteva siteuri cu stiri simpatice de-a gata şi ŞOC! O vede pe nenorocită, intr-o secvenţă dintr-unul din show-urile lui Jon Stewart de pe Comedy Central, care îi făcea tot felul de lucruri scârboase cu ajutorul unui site de socializare numit Chatroulette. Jigodiei ii plăcea, era în primetime cu o vedetă tv, iar spectatorii erau extaziaţi. Stewart făcea mişto la greu de bizarii care populează site-ul respectiv şi de penişii care apar cam din orice poziţie, când ţi-e lumea mai dragă.

Orbit de ură şi jurându-şi răzbunare, juleşte ideea, face aceleaşi poante şi „observaţii”acide, schimbă personajul principal din Stewart în Radu sau Alexandru, nu ma pot decide, îşi face nişte poze în care apare uşor plictisit, ca hoţia să pară mai veridică şi trimite textul spre publicare. Să vadă bestia (Inspiraţia, dacă cumva v-am pierdut pe drum) că se poate şi fără ea. Unde, ŞOC! e publicat şi iar ŞOC! probabil că e şi plătit pentru asta!

Dai click pe poza de mai sus cu Iancu Jianul internetului si ajungi la articolul cu pricina din Catavencu.

Uite ideee de frontispiciu: Cititorii noştri sunt mai ai dracu’ decât alţi cititori! O dau gratis, nu aştept să o fure şi pe asta :D.

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

more about „Hoţul de la Caţavencu sau Radul nepri…„, posted with vodpod

martie 14, 2010 - Posted by | DAY BY DAY | , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: