mormolok6

World domination, step by step!

Parintele App din parohia ITunes

Cardinalii din SUA au binecuvantat deja un app, care indeplineste rolul popii la care te confesezi,  prin care mireanul pacatos isi poate bifa exact ce fel de porunca a incalcat si de cate ori. Apoi apasa egal si afla ce pedeapsa primeste si cate Ave Maria trebuie sa maraie. Si cat trebuie sa plateasca sa fie iertat de pacate.

Ideea nu-i rea, mai ales ca au experienta cu vanzarea de penitente in perioada evului mediu, chestie din care se pare ca nu au invatat nimic.

Astept cu nerabdare app-ul ortodox care odata pornit iti arunca cu agheazama in ochi, iti cere bani pentru biserica, darea pentru gardul bisericii, contributia pentru clopotele bisericii si iti prezinta apoi si un cont unde poti depune ceva bani pentru biserica. Si care in caz ca nu iti platesti contributia la timp, sa te afuriseasca si sa te anunte ca daca tu, necredinciosule, vei avea nevoie de un popa, vei fi scuipat direct in capul ala de zgarcit netrebnic!

Jigodia sefa de la Saccsiv’s weblog nu a putut sa comenteze,  fiind ocupat sa filmeze un clip cu porci transexuali in tanga.

februarie 8, 2011 - Posted by | DAY BY DAY | , , , , ,

Un comentariu »

  1. fratele meu, chiar nu mai storci nimic in galeata literaturii bi si uni versale? o fi munca aia grea dar adu-ti aminte ca esti roman si e acceptata un pic de belire de penis…face chiar bine 🙂
    mai da un semn de viata, …
    al tau frate, al ei cumnat

    Comentariu de boo-bah purulenta | iulie 20, 2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: